ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ

 
 
ЮМЕНА БЪЛГАРИЯ е  ексклузивен представител на GÖKÇELİK (Турция) и Tegometall (Германия) за Бълагрия. ЮМЕНА има повече от 10 години традиции в консултирането, изработването на проекти развиването на продукти за търговско оборудване. ЮМЕНА е един от големите производители и доставчици на магазинно, складово и неутрално оборудване в България. Нашите доставчици са износители в над 60 страни.  Ние предлагаме вътрешно обзавеждане за всички видове магазини и складове. Ние познаваме много добре технологията на продажбите. На база вашите желания, ние можем да изготвим уникално оборудване специално за Вас. Нашият индивидуален пространствен подход в дизайна, придава на всеки от модулите ни нужните отличителни белези. 
          Юмена е известна с пълните си оферти, защото те включват перфектен аранжимент на магазина.  След консултацията си с Вас ние подготвяме проект, доставяме обзавеждането, транспортираме го и  монтираме.
 
В нашата компания има екип от служители от всички нива, готови да завършат цялостно Вашият обект- търговски експерти, архитекти, мениджъри по проектирането, монтажен екип, подръжка и сервиз.