Търговска система "ЮМЕНА"

Юмена

Преференциална цена: 500.00лв с ДДС

Предлагаме Ви едно професионално решение за Вашият бизнес.
 
Ако ефективноста, производителноста и отчетноста са важни за Вас, търговската система Юмена е решение, което ще ви ги осигури на възможно най-ниска цена.
 
В средно и слабо натоварените обекти като супермаркети, ресторанти, кафета, пицарии, заведения за бързо хранене и др., търговската система Юмена гарантира бързо, качествено и лишено от грешки обслужване на клиентите.
 
Търговска система ви осигурява лекотата при работа, позволява бързото усвояване от страна на персонала и кратките срокове за внедряване на изключително достъпна обща цена, което е важно за успеха и развитието на бизнеса Ви.
 
Използването на търговката система ще спомогне за качественото обслужване на клиентите Ви. Подбора на компонентите и включеното безплатното обучение ще Ви позволи моментален старт на обекта, като Ви намали разходите по внедряването на системата и отхвърли необходимостта да плащате за външни услуги.
Търговска система Юмена е подходяща за всякакъв вид търговска дейност като магазини, кафенета, ресторанти, клубове, автомивки и т.н.
Мощността на компютъра заедно с добре подбраните балансирани останали компоненти в системата Ви гарантира бърза обработка на продажбите и позволява работа при много високо натоварване.
 
Системата съдържа специално подбрани артикули за възможно най-ефективната работа компютър, монитор, програмен продукт и лазерен баркод четец:
  • 1 х Монитор 19” - обновен, клас А;
  • 1 х Компютър Hp Compaq - обновен - клас А;
    Двуядрен процесор, 2 GB DDR RAM, 80GB HDD;
  • 1 х Лицензиран Windows 7 Home Premium SP1;
  • 1 х Мишка - нова;
  • 1 х Стандартна клавиатура с български език - нова;
  • 1 х Мистрал light - софтуерна програма осигуряваща функционирането на едно работното място;
  • 1 х Инсталация и монтаж на търговската система;
  • 1 х ПОДАРЪК - 1 час безплатно обучение за работа с търговската система;

ОПЦИИ:
1 х Баркод скенер - лазерен Z3001 нов

  99.00лв

 
Юмена България предлага на своите клиенти и партньори цялостни бизнес решения за търговки обекти на едро и дребно, административни учреждения, МОЛ центрове, складови и логистични бази и др.