Франчайзингово сътрудничество

 

      Франчайзингът е уникална бизнес концепция, която обединява интересите на утвърдени и начинаещи предприемачи в името на една обща цел. От него печелят и двете страни – и франчайзодателя и франчайзополучателя.
ЮМЕНА разполага с магазини, търговски партньори и офиси за административни услуги в цяла България – Варна, София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Пазарджик, Кърджали, Хасково, Белослав, Сливен, Гоце Делчев, Казанлък, Димитровград, Нови Пазар, Асеновград, Монтана, Добрич, като някои от тях са изградени на франчайзингов принцип.
 
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ФРАНЧАЙЗИНГЪТ НА ЮМЕНА?
 
      На първо място, защото ние Ви предлагаме бизнес, който не зависи от икономическата и финансова криза, тъй като част от стоките и услугите, които предлагаме са задължителни за всички търговци на пазара. Така например оборотът от търговската дейност се отчита посредством фискални устройства, които трябва да бъдат на абонаментно обслужване към сервизни фирми, каквато е ЮМЕНА. От две години фирмата ни е лицензирана да извършва оценка на риска на работното място, която е също задължително условие за осъществяване на бизнеса и тази услуга се налага от действащите в момента нормативни актове.
      На второ място, стартирайки бизнес като франчайзери на ЮМЕНА, Вие си спестявате години усилия в пробиването на пазара с цялостни решения за търговските обекти, основна бизнес стратегия на фирмата. В рамките на тази концепция Вие получавате в готов и систематизиран вид, напълно безплатно, организационното и технологично ноу-хау, необходимо за осъществяване на бизнеса, софтуер разработен конкретно за нуждите и целите на фирмата, обучение на персонала, транспорт, реклама, най-ниски доставни цени на предлаганите стоки.
      На трето място, предлагайки стоките и услугите на магазини ЮМЕНА в търговските си и/или офис обекти, Вие ще получите сигурни допълнителни доходи, без да се налага да прекратявате действащия си до момента бизнес.
 
      В магазините на ЮМЕНА може да се открият продукти от следните гами:
 • компютърни хардуерни компоненти;
 • настолни и преносими компютри;
 • монитори;
 • периферни устройства;
 • дигитални аудио и видео продукти и аксесоари;
 • фискални устройства (касови апарати и принтери);
 • електронни везни;
 • бар-код скенери, кухненски принтери, принтери за етикети и други периферни устройства и аксесоари;
 • консумативи за устройствата и за офиса.
 • системи за видеонаблюдение и охрана на стоки, системи за контрол на достъпа и работното време;
 • търговско и складово обзавеждане.
 
      Работим с утвърдени лизингови компании като JET FINANCES, TBI, UNICREDIT, предлагащи изгодни схеми и условия за разсрочване на плащанията, като Вие ще ползвате всички преференциални условия за лизинговане, предоставени на ЮМЕНА.
      Търговска верига ЮМЕНА Ви предоставя напълно безплатно услугите на логистичен отдел, който организира снабдяването и транспорта на стоките до Вашия обект.
Вие имате възможността да ползвате знанията и уменията на нашите продуктови мениджъри, които са се специализирали в съответните стокови групи: фискални системи, търговско обзавеждане, видеонаблюдение,компютри, касови апарати и електронни везни и др. 
      Още едно допълнително предимство, което ще ползвате е, че ще бъдете включени и в интернет страницата на ЮМЕНА : www.jumena.bg, където ще бъдат отразени и Вашите координати. От там  Вие ще получавате информация за промоции, нови продукти и стоки. 
      Вие, франчайзополучатели, стартирате напълно подготвени за дейността си, в резултат на провежданото от ЮМЕНА обучение на Вашия екип. Човешкият ресурс е основен за бизнеса и поради тази причина той трябва да бъде на високо професионално и квалификационно ниво. 
И на последно място, ако изберете нашето франчайзингово предложение, но  Вашият бизнес не се развива според очакванията Ви, ЮМЕНА се ангажира с това да изкупи останалата Ви налична стока, във вид съответстващ на изискванията на потребителите.
 
      Ако имате предприемачески дух и амбиция за печалба, ако проявявате интерес към франчайзинга на ЮМЕНА, може да се свържете с нас на следния e-mail адрес: headoffice@jumena.bg.