Видеонаблюдение

 

 

В днешно време e oт решаващо значение да се вземе на сериозно въпроса за сигурността. От добра сигурност се нуждаят не само търговските и бизнес обекти, но и домовете ни. С увеличаване на престъпността и броя на кражбите е много важно да се разгледат всички опции за сигурност, и да се избере тази, която е най-добра за Вас. Един от най-популярните и ефективни начини за осигуряване на сигурност в дома и на работното място е чрез изграждане на система за видеонаблюдение. Камерите за видеонаблюдение много често действат като една успешна спирачка за крадците, карайки ги да се откажат от намеренията им. Технологията за сигурност в наши дни е невероятно напреднала, и дори е възможно да се свържат камерите към един обикновен телевизор или компютър, за да наблюдавате какво се случва.

Защо да инсталирате система за видеонаблюдение в дома и офиса си?

 

 • Предотвратяване на кражби
  Помислете за това, ако сте планирали да ограбите или да вандализирате магазин или офис, дали ще го направите, ако знаехте, че се записва? Камерите могат не само да залавят престъпници в акта, но самото присъствие на системи за видеонаблюдение принуждават кандидат-престъпника да се замисли за всяко злодеяние.

 • Предотвратяване на кражба от служителите
  Ако подозирате, някой от служителите си в неправомерни действия, но не знаете откъде да започнете, за да стигнете до дъното на нещата, една камера може да бъде много полезен инструмент. Това е особено вярно, ако сте собственик на обект, в който се обменят пари. Камери поставени в близост до касови апарати или други места, където често се намират служителите не само може да Ви покаже, ако един служител извършва кражба, но дори може да го възпре.

 • Да бъде полезно доказателство
  Ако престъплението е извършено в или около Вашия обект, и лицето, обвинено в извършване на престъплението е било записано от камера, имате допълнително доказателство за съдебно дело. Така не само ще предотвратите едно и също лице да причинява повече неприятности в бъдеще, но ще помогнете и на обществото.

 • Помощ при прилагането на закона
  Когато някой извърши престъпление и е записан от камера, полицейски и други служители на правоохранителните органи могат да използват този видеозапис или направените снимки, за да осведомят обществеността чрез различните медии. Направената снимка на заподозрения може да има голямо значение, когато става въпрос за извършване на арест и/или за разкриване на престъпления.

 • Следите за безопасността на деца и възрастни хора
  Със система за видеонаблюдение в дома, можете да следите за безопасността на Вашите деца и възрастни хора, докато сте далеч. Освен това, можете да държи под око Вашата домашна помощница и да се уверете, че нищо необичайно се случва.

 • Дръжите всичко под око
  Ако не можете да бъдете в офиса през цялото време, но искате да знаете какво става, камера за наблюдение може да помогне да направите точно това. Можете да държите под око нещата от домашния си компютър с няколко бързи кликвания на мишката и да сте уверени, че Вашият бизнес работи безпроблемно и нищо необичайно не се случва.

 • Защита на Вашия персонал
  Камери за видеонаблюдение могат да защитят Вашите служители физически срещу насилие от клиенти. В същото време, те могат да ги защитят срещу фалшиви обвинения от колеги и клиенти.

 • Насърчаване на добро поведение
  Наличието на камера за видеонаблюдение вътре в офиса може да помогне в създаването на дисциплина сред служителите. За шефове, които искат тяхното присъствие да се усеща, така че ефективността на работата да е оптимална, камера която наблюдава служителите ще даде същия ефект.

 • Мониторинг на зони с висок риск
  Камери могат да се поставят на места с висок риск в рамките на дадена фабрика. Такива области са например места, в които е възможно да избухват пожари. A камера на такова място ще намали потенциалните щети, защото могат да бъдат взети спешни мерки веднага. Камери могат също да бъдат поставени на места, където могат да се случат инциденти. Това е важно, тъй като могат да бъдат взети своевременно животоспасяващи мерки.

 • Увеличете доверието на клиента
  Банки и магазини, оборудвани с камери за видеонаблюдение дават на клиентите чувство на сигурност и безопасност. Клиентите се чувстват сигурни и това повишава доверието им.

 

Цената на системите за наблюдение е намаляла значително през годините. Това ги прави освен много ефективни и много достъпни.
 
 
 • Висококачествена HD цифрова система за видеонаблюдение, подходяща за търговски обекти, складови зали и помещения с необходимост от висококачествена детайлна картина.

   

  Цена с включен ДДС: 894,00 лв.
  Цена без ДДС: 745,00 лв.
  Опции - Хард диск

  Хард Диск 1000 GB +115.00 лв(с ДДС)
  Хард Диск 2000 GB +169.00 лв(с ДДС)

   

  Системата включва 2 броя високо технологични 1.3 мегапикселови IP камери записващи в HD 1080p резолюция. Камерите са с влагоустойчив и вандалоустойчив корпус, което позволява безпроблемната им работа, както на открити, така и в закрити пространства и помещения. Системата е снабдена с интелигентна инфрачервена подсветка за нощно виждане и записи през нощта.

  Записващото устройство позволява бърз и лесен достъп до съхраняваните данни. Възможност за отдалечено наблюдение през мобилен телефон и компютър.

  Системата разполага с възможност за отдалечен запис посредством интернет връзка.

  Гаранция: 24 месеца

  Техническа характеристика:

  TVT TD9511-D
  1.3 МPixel H.264 True DAY/NIGHT IP камера или HD 720p (1280x720)/30FPS. 1/3” Aptina Sensor. Обектив фиксиран 4mm, IR cut Filter. IP66 – подхдяща за външен монтаж. H.264/MPEG-4/MJPEG, резолюция 720p (1280x720)/30FPS, VGA(640x480)/30fps. Вградени 30 LED – 15m дистанция на светене. 1 аудио вход; Network: 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet, Communcation protocol: HTTP, TCP/ IP, UDP, SMTP, FTP, PPPoE, DHCP, DDNS, NTP, 3GPP, UPnP; захранване DC12V/450mA, PoE.

  TD2804NS-L
  4 канален мрежов рекордер. 1 x SATA. Linux OS. H.264 компресия, запис на 4 IP камери 1080P/50FPS, 720P/100FPS. Едновременно възпроизвеждане на 4 камери. Локален мониторен изход VGA 1080p; HDMI 1080P. USB, CMS (Central Management Software) за серия TD, вграден 3GP server – наблюдение през мобилен телефон/ I-Phone, вграден WEB server. Mouse control. Професионален дизайн и изпълнение. Meню на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

  CV-PA103
  Захранващ Адаптер, стабилизиран 12V/5A
 • Бюджетна система за видеонаблюдение с 4бр. аналогови камери, подходяща за търговски обекти, складови помещения, кооперации и др.

   

  Цена с включен ДДС: 485,00 лв.
  Цена без ДДС: 404,17 лв.
  Опции - Хард диск

  Хард Диск 1000 GB +115.00 лв(с ДДС)
  Хард Диск 2000 GB +169.00 лв(с ДДС)

   

  Включените в системата камери са влагоустойчиви и с вандалоустойчив корпус, което позволява безпроблемната им работа, както на открити, така и в закрити пространства и помещения. Системата е снабдена с интелигентна инфрачервена подсветка за нощно виждане и записи през нощта.
  Записващото устройство позволява бърз и лесен достъп до съхраняваните данни. Посредством интернет връзка, разполага с възможност за отдалечено наблюдение и през мобилен телефон и компютър.


  Гаранция: 24 месеца

  Техническа характеристика:

  RL-CS1515
  Водоустойчива TRUE DAY/NIGHT - IRCF камера с инфрачервено осветление,1/3" CMOS sensor. 600TVLine, 0 Lux, EI, AGC, AWB, S/N Ratio >50dB.Вандалоустойчив корпус, IP66, Тем. oт -10 С ~ +50 С, DC 12V/300mA, с обектив3.6 мм, 3D стойка със скрито водене на кабелите, професионално изпълнение.Вграден подсвет от 24LED – 20m с интелигентна IR технология на светене.


  TD2304SS-C
  STANDART H.264 4-канално цифрово записващо устройство (DVR), твърд диск до 1бр. SATA, Real Time визуализация 100 кад./сек. 960H (960x576), Real Time запис 100 кад./сек. при резолюция 960H. Eдновременен преглед на записа на 4 каналa, детектор на движение, 2 аудио вход/изход – пренос на звука през мрежа Live/запис, различни режими за настройка на записа (непрекъснат, ръчен, програмируем, при движение), PTZ контрол, back-up през Ethernet, USB 2.0, Ethernet, TCP/IP, WAN, LAN, DHCP, VGA, HDMI, Remote: CMS (Central Management Software) за серия TD, вграден 3GP server – наблюдение през мобилен телефон/ I-Phone вграден WEB server. Mouse control. Елегантен дизайн. Meню на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

  CV-PA103
  Захранващ Адаптер, стабилизиран 12V/5A
 • Цифрова система за видеонаблюдение с 1 бр вискокачествена IP камера. Подходяща за дома или офиса.

   

  Цена с включен ДДС: 254,00 лв.
  Цена без ДДС: 211,67 лв.

   

   

  Вискокачествена детайлна IP камера за вътрешен монтаж, подходяща за дома, офиса или други закрити помещения. Записва локално или отдалечено на Ваш компютър, посредством изградена локална или интернет мрежа.
  Възможност за отдалечено наблюдение и менажиране посредством мобилен телефон и/или компютър.
  В комплекта са включени стойка, захранващ адаптер, както и софтуер за наблюдение и менажиране на до 36 бр камери.


  Гаранция: 24 месеца

  Техническа характеристика:

  HLC-84BM/P
  1.3 МPixel Cube IP камера. 1/4” Super CMOS сензор. Обектив 4.3 мм/F2.0, минимална осветеност 1 Lux/F2.0. H.264/MJPEG компресия, резолюция 720p (1280x720)/25fps, VGA(640x480)/25fps. Двупосочна аудио комуникация с вграден микрофон. Network: 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet, Communication protocol: HTTP, TCP/ IP, UDP, SMTP, FTP, PPPoE, DHCP, DDNS, NTP, 3GPP, UPnP; захранване DC12V/2.28W